Haber

Angela Berzeg: Sanırım Tina köye getirildi

Balıkesir’de 81 gün önce köpeğiyle birlikte kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, köpek Tina’nın 74. günde bulunmasının ardından yaşananlar ve son durum hakkında bilgi verdi. Angela Berzeg, “Tina’nın bulunması iyi oldu ama yine de eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Onu özlüyorum ve bulmak istiyorum, 81 gün geçti. Kayıpsa ne istiyorlar? Sanmıyorum” dedi. Tina arama kurtarma çalışmalarıyla gelmiş, sanırım bir şekilde köye getirilmiş. “Bir şekilde bizim evimize, arkadaşlarımızın evine gelmiş. Sabah erken saatlerde bulundu. Berzeg’in avukatı Emre Akkaş ise, “Bazı bilgiler ve mesajlar var ama ne yazık ki şu ana kadar somut sonuç getirecek bir rapor gelmedi.” dedi.

83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir’de köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Berzeg’in eşi Angela Berzeg, 17 Haziran’da ortadan kaybolan 83 yaşındaki eşinin yerini bilen, eşini görüp polis güçlerine ihbar eden kişiye 1 milyon lira ödül verileceğini duyurdu. Arama çalışmalarının 74’üncü gününde Korhan Berzeg’in Doberman köpeği Tina bulundu. Kendisi de 4 gün süren arama çalışmalarına katıldı ve daha sonra İstanbul’a geri götürüldü. Angela Berzeg ve avukatı Emre Akkaş son durum hakkında bilgi verdi.

KAYBEDERSE NE İSTİYORLAR?

Angela Berzeg, “Tina’nın bulunması iyi bir şey ama hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Onu özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün geçti. Kayıpsa ne istiyorlar? Bilmiyorum, kayıp” dedi. çok tuhaf. Ben ve ailem özlüyoruz. Polis ve “Jandarma çok iyi çalışıyor” dedi.

EŞİMİN O’NUN ARDINDAN GELECEĞİNİ UMUYORUM

“Tina’nın arama kurtarma çalışmasıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim ve arkadaşlarımızın evlerine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. Durumu gayet iyiydi, beni gördüğüne çok sevindi. Ben de onu gördüğüme çok sevindim. “Onu takip edeceğini umuyordum ama olmadı. Evet Tina’da bir değişiklik var. Gergin ve çekingen görünüyor, her zaman yanımda kalmak istiyor. Yalnız kalmaktan korkuyor. Gerçekten bir çocuk gibi yanımda, her zaman yakınımda kalmak istiyor” dedi.

BİRİ TINA’YI BIRAKTI, BİRİ GETİRDİ, TINA’YI TESLİM ETTİ GİBİ BİR BİLGİ YOK.

Avukat Emre Akkaş, “Şok edici ve umut verici bir gelişme. Angela, Tina ile 74. günde tanıştı. O da Korhan Bey’i bekliyordu ama kendisine hala ulaşılamadı. Tabii Tina’nın bulgusu bu noktada, özellikle de jandarma arama kurtarma ekipleri ve Korhan Bey’in desteğiyle tahmini bir ulaşma imkanı.Kolluk güçlerimiz bunlara değer veriyor, üzerinde rastgele bir iz varsa ya da köpeğin yönlendirebileceği bir taraf varsa mutlaka ulaşacaktır. Ödüllendirilecek.Köpeğin Angela’ya yaralı, sorunlu bir şekilde ulaşmadığı bilgisi verildi.Köpeğin 74 gün sonra kendi kendine dönme olasılığı farklı.Olasılıklar dikkate alınarak güvenlik birimlerimiz tüm farklı olasılıklar dikkate alınarak fiyatlandırılıyor. Birisinin bıraktığı, birinin getirip teslim ettiğine dair net bir bilgi yok. Köpeğin 74 gün sonra eve gelmesi tüm olasılıkların değerlendirilmesi gereken bir konu olduğu bir gerçektir. gelmiş olabilir” dedi.

HENÜZ NİHAİ SONUÇ VERİLECEK BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

1 milyon liralık ödüle rağmen herhangi bir ihbar gelmediğini belirten Akkaş, “Bazı bilgiler ve bildirimler var ama ne yazık ki şu ana kadar somut sonuç getirecek bir rapor gelmedi. Bize aktarılan bilgiler bu şekilde. yönünde, bilgi tebligatı geldiğinde doğrudan jandarma ekiplerine iletiyoruz, rastgele bir şekilde ödül veriyordu, güvenli bir şekilde yeniden bir araya gelmelerini sağlayacak rastgele bir kişinin ihbarı üzerine bu hala devam ediyor. Armutlu, Angela ve Tina Hanım ile birlikte yaklaşık 4 gün Gönen’de, grupların ihtiyaç duyduğu her an dönebilirler ancak çalışmalar sırasında kendilerine bir ihtiyaç olmadığı söylendiği için şimdilik İstanbul’daki evlerine döndüler.

haber-atasehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu