Haber

Banu Parlak’ın güzellik merkezinin vurulmasıyla ilgili davada Dilan Polat ve Engin Polat çifti de tutuklandı.

Dilan PolatEngin Polat ve babası Sezgin Polat, müzisyen Banu Parlak’ın güzellik merkezinde vurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir 1. Kısım Tabiat Parkı’ndaki güzellik merkezine 1 Ekim’de silahlı saldırı düzenlendi. Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Dilan Polat-Engin Polat çifti ve Sezgin Polat, müzisyen Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin vurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici olarak ifade vermek üzere Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

3’Ü TUTUKLANDI

Adliyede ilk olarak savcılığa ifade verdikten sonra, Dilan Polat , Engin Polat ve Sezgin Polat ‘silahlı saldırıya azmettirmek’ suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Küçükçekmece 1. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan-Engin Polat çifti ve Sezgin Polat’ın tutuklanmasına karar verdi.

Ayrıca hakimin kararı Dilan PolatUzun süre ağladığı ve dizlerinin üzerine düştüğü görüldü.

NE OLDU?

Motosikletli şüpheliler, 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Bölüm Tabiat Parkı’nda bulunan Banu Parlak’ın güzellik merkezine gelerek, saat 02.00 ve 04.30 sıralarında iş yerine iki kez ateş açtı. Penceresine isabet eden 5 kurşunla güzellik merkezi hasar gördü.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olaya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında 5 Ekim’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sevk edildikleri hakimlik tarafından “üye olmak” suçlamasıyla tutuklandı. “Suç örgütüne saldırmak”, “örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit etmek” ve “mala zarar vermek”.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Engin Polat ile Dilan Polat ve Sezgin Polat tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor“Yarışmalarda bahis ve şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin kanunlara aykırılık” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Banu Parlak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu