Haber

Başkan Altınok, YKS’li Öğrencilerle Pasta Kesti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde iki oturum halinde yapılacak olan üniversite sınavı YKS öncesi belediye bünyesinde ücretsiz eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Kurs merkezinin toplantı salonunda gerçekleştirilen motivasyon etkinliğinde konuşan Altınok, “Kalıcı başarı, tırnaklarınızla çizdiğiniz, uğruna çalıştığınız başarıdır. Kendinize, ailenize ve ulusunuza karşı sorumluluğunuz var. İnanırsanız, kendinize güvenirseniz ve çok çalışırsanız başarılı olursunuz. Her biriniz birer Türk Bayrağısınız. Sizler milletimizin umudu ve geleceğisiniz. Zafer inananlarındır.” söz konusu.

Gelecekte Türkiye’yi gençlerin yöneteceğini hatırlatan Başkan Altınok, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sizler devletimizin ve milletimizin geleceğisiniz. Büyük bir hedef olmadan başarı olmaz. Amacınız için çalışacak ve başaracaksınız. Türkiye kaynak zengini bir ülkedir. Dünyanın en keyifli iklimine, dünyanın en keyifli coğrafyasına sahibiz. Dünyadaki her şeyin yüzde sekseni ülkemizde mevcuttur. Bu anlamda çalışacağız, gönül adamı olacağız, gönül adamı olacağız. Başarılı olup olmadığınızı yine hocalarımız ile takip edeceğiz. Sınavınızı heyecanlanmadan başarıyla tamamlamanızı yüce Rabbimden niyaz ediyorum. ”

Altınok, konuşmasının ardından öğrencilerle pasta keserek başarı dileklerini iletti. Veliler de eğitime ve öğrencilere verdiği destek için Altınok’a teşekkür etti.​

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu