Yaşam

Çerkezköy’de 19 Mayıs etkinlikleri başlıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Çerkezköy Belediyesi, Gençlik ve SporRamazan Bayramı dolayısıyla düzenlenecek ‘Gençlik Şenliği’ etkinlikleri kapsamında Köfn müzik grubu, 19 Mayıs Cuma günü saat 21:00’de Kent Park’ta sahne alacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. ülkenin geri kalanında olduğu gibi.

Kutlamalar, 19 Mayıs Cuma günü saat 14:00’te Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda çeşitli etkinliklerle başlayacak. Saat 20:00’ye kadar sürecek etkinliklerde gençler Kano VR, Spin Bike, Subsoccer, Formula, Plane ve Smoothie Bike gibi sanal gerçeklik oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirecek.

SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından satranç turnuvası da düzenlenecek. 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilecek.

Köfn’ün Gençlik Şenliği etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de konser vereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şunları söyledi:

“Saat 20:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacağız ve Fener Alayı ile birlikte ellerimizde meşalelerimiz ve bayraklarımızla Kent Park’taki konser alanına yürüyeceğiz. Ardından ülkemizin popüler müzik gruplarından KÖFN türkülerini söyleyecek. Saat 21:00’de başlayacak konserde Çerkezköylü hemşehrilerimiz için birbirinden güzel şarkılar seslendirecek.”

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

adilcevaz-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu