Haber

CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca: Normalleşeceğiz

BURSA (İGFA) –14 Mayıs seçimlerine Millet İttifakı’ndaki CHP listesinden katılıyor. 28. Transfer Bursa MilletvekiliBursa Saadet İl Partisi’nin eski lideri belli oldu Mehmet AtmacaİGF TV ve Hepsi Duysun TV’nin ortak yayınında yer alan “Odak Noktası” programına konuk oldu.

Başkan Yardımcısı Atmaca, moderatörlüğünde Merve Özdemir ÇevikProgramında IGF Genel Lideri ve Genel Yayın Yönetmeni Duyuyor mesut demir‘ın sorularını yanıtladı.

Atmaca, bu seçimin son seçim olacağı için milletin geniş düşüneceğine inandığını ifade ederek, “Devlet şirket değildir. Devlet haysiyetle yönetilmez. Vekaleten yönetilir. Ancak bazıları diyor ki; Millet bize bu yetkiyi verdi, iş devlet bizim şirketimizdir mantığıyla yürütülüyor. Tabii ki istişare. “Devletin alacağı bütün kararların istişare ile alınması kıymetli bir şeydir. Danışma kurulu çok değerli ve biz onu seçiyoruz. İnşallah bu istişare sonucunda 28 Mayıs’ta galip geleceğiz” dedi.

“DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİRİLEMEZ”

İktidarın seçim propagandasını da eleştiren Mehmet Atmaca, terör ve HDP üzerinden halkın algısı yönetilmeye çalışıldığını iddia ederek, her şeye rağmen değişimin engellenemeyeceğini söyledi.

AK Partili seçmene seslenerek, “Normalleşmek, paylaşmak, istişare etmek lazım. Bu ortamın oluşması lazım. AK Parti seçmeni hiçbir şekilde korkmasın. Bir değişiklik olmayacak. Aksine normalleştireceğiz” dedi. .”

“YENİDEN MERHABADAN ZENGİNLİĞE KAYIŞ YOK!”

Son siyasi gelişmelere dikkat çeken Atmaca, ATA İttifakı’nın asıl amacının kendilerinden çok farklı olmadığını belirterek, “Dolayısıyla bu ittifakın dağılmasının ve Sinan Ogan’ın Halkın İttifakı’na güç katacağını düşünmüyorum. İttifak bizim için rastgele bir değişiklik olmayacak.”

Saadet Partisi’nin tabanından yeniden Refah’a kaydırdığı söylemlerini onaylamadığını ifade eden Atmaca, “Bizim tabanımızdan kesinlikle bir kayma yok” dedi.

YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN ADAYLIK DEĞERLENDİRME GÜNÜ GELİNCE TARTIŞILACAKTIR.

Kılıçdaroğlu’nun Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Bozbey olarak ilan edildiğini hatırlatan Atmaca, yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Bursa’daki tavrının nasıl olacağı sorusuna da, “Biz farklı bir partiyiz. Yine gündem, ortam neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Eğer yapılanlar ülkeye fayda sağlayacaksa birlik olmaktan çekinmeyiz” dedi.

haberpolatli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu