Haber

Epic Games’in 1 Aralık ücretsiz oyunları artık mevcut

Popüler dijital oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiricisi Epik Oyunlar , bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak piksel grafiklere sahip bir strateji rol yapma oyunu ve macera oyunu veriyor. Peki, Epic Games bu hafta ücretsiz olan oyun hangisi? Detaylar burada…

EPIC GAMES 1 ARALIK ÜCRETSİZ OYUNLAR

Epic Games’in bu haftaki 81 TL değerindeki ücretsiz oyunlarını 8 Aralık Perşembe saat 19.00’a kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

  • Fort Triumph
  • Bir Kutuda RPG

Ayrıca Epic Games’in önümüzdeki hafta ücretsiz olarak vereceği oyunlar da belli oldu. Deep Silver Volition tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan popüler seri Saints Row IV Re-Elected ve aksiyon zindan oyunu Wildcat Gun Machine ücretsiz olarak verilecek.

FORT TRIUMPH

XCOM’un sıra tabanlı savaşını HOMM’un dünya keşfiyle birleştiren bir strateji oyunu. Kasabalar inşa etmek, eserler toplamak, kahramanlarınızı geliştirmek ve taktik çevrenizi etkilemek için fiziği kullanın.

BİR KUTUDA RPG

RPG in a Box, hikayelerinizi ve fikirlerinizi kolayca oyunlara ve diğer etkileşimli deneyimlere dönüştürmenizi sağlar! Adından da anlaşılacağı gibi, bir “kutu” içinde birlikte paketlenmiş olması için gereken her şeyi içerir. Yazılım, herhangi bir programlama veya modelleme bilgisi gerektirmeyen eğlenceli, yeni başlayanlar için uygun bir yaklaşımla tasarlanırken, geniş bir kişiselleştirme ve açıklık yelpazesi sunar. Oyununuzu Windows, Linux ve MacOS için bağımsız bir formata aktarabilir ve Box’ta bir RPG’ye ihtiyaç duymadan başkalarının oynamasına izin verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu