Haber

Fenerbahçe’nin Rus deviyle anlaşma imzalamasının ardından G. Birliği’nin futbolcusundan skandal paylaşım

Fenerbahçe Rus devi Zenit ile erkek futbolu, kadın futbolu ve erkek basketbol branşlarını kapsayan anlaşma imzalandı. Gençlerbirliği’nde bonservisi çıkan Oleksandr Belyaev, bu anlaşmanın ardından skandal bir paylaşım yaptı.

PAYLAŞIMINA CEVAP

Gençlerbirliği’nin PFK Lviv’e kiraladığı Ukraynalı futbolcu Oleksandr Belyaev, sosyal medya hesabından kandan tasarlanan Fenerbahçe logosunu paylaştı.

YÖNETİME DAVET

23 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımı büyük ses getirdi. Sarı lacivertliler, yönetimi resmi kanallardan Belyaev için tepki açıklaması yapmaya davet etti.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADILAR

Fenerbahçe ile Zenit arasında erkek futbol, ​​kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayan 2 yıl geçerli olacak mutabakat zaptı imzalandı.

Anlaşmanın maddeleri şöyle:

  • Her iki kulübün ortasında her yaştan ve branştan dostluk maçları ve turnuvalar düzenlenebilmekte,
  • Eğitmen değişimi ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapılabilir.
  • Fenerbahçe Akademi için genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişmesi için Zenit Kulübü ile iş birliği yapacak.

Önemli bir ortaklık olarak gördüğümüz, kısa, orta ve uzun vadede daha kapsamlı gelişerek olumlu yansımaları olacağına inandığımız bu adımın Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu