Haber

Hamza Dağ: “(İmamoğlu’nun mahkûmiyet kararı) Bu karar 6’lı masadaki güç mücadelesini gözler önüne serdi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nce verilen mahkûmiyet kararına ilişkin, “Bu karar 6’lı masadaki iktidar mücadelesini gözler önüne serdi. Vatandaş bunu da gördü. Dünden beri bir tiyatro daha oynuyor. Bu tiyatronun başrol oyuncusu kim olacak diye kavga ediyorlar.” söz konusu.

Hamza Dağ, Bergama Gazi İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine parti temsilcileri ve beraberindeki heyet ile katıldı.

Törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Dağ, Bergama Çevre Yolu, Selinos Antik Kanal Projesi, Millet Bahçesi, Zeytin Parkı ve Bergama Serbest Bölgesi gibi değerli hizmetler vermeye devam ettiklerini söyledi.

İmamoğlu’nun mahkûmiyet kararına değinen Dağ, karar üzerinden mağduriyet yaratma çabası olduğunu belirtti.

Halkın olayları yakından takip ettiğini belirten Dağ, “İYİ Parti Genel Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın neşeli gösterilerini tüm kamuoyu gördü ve takip etti. Bu karar yine 6- parti içindeki iktidar mücadelesini gözler önüne serdi. Parti sofrası. Bunu da bütün vatandaşlarımız gördü. O zamandan beri bir tiyatro daha oynandı. Bu tiyatroda herkes ısrarla kimin başrol oyuncusu olacağı için mücadele ediyor.” dedi.

“Hem Google arama motorunda çıkan ‘eski cumhurbaşkanı’ tabiri, aleyhine yazılan bir tweet, hem de bugün CHP grup toplantısında baba oğulun sözleri, bu tiyatronun sahneleri, iktidar mücadelesinin aşamaları. ” Dağ, şöyle devam etti:

“Arkadaşlarımıza tavsiyemiz şudur: Ülke yönetmek, belediye yönetmek, belediye yönetmek, parti yönetmek önemli bir iştir. Bırakın komediyi, tiyatroyu, bu önemli işlerle ilgilenelim. önemli işler.hizmetlerle konuşalım.bergama’da bile çok teşekkürler.en az 10-15 hizmetten bahsediyoruz.bergama daha fazlasını hak ediyor ama istanbul’u yönetenlerin, türkiye’yi yönetmeye talip olanların gelmesini bekliyoruz. Böyle bir komedi dizisi yapmaktansa önemli konularla ülkemizin gündemine getirmek.Güç mücadelesinde başarılar dilemekten daha fazlasıdır.Yok ama bir haftalık süre içinde muhalefette yaşanan tablo Türk siyaseti için ızdırap verici. Türk siyasetini değerli ve kıymetli olarak değerlendirin.Bu nedenle muhalefete davetimiz bir an önce dönelim bu komedi tiyatrosunu konuşalım önemli işler için gayret edelim.Hizmet içinde, emek verelim diyoruz. işlerin siyaseti.”

“Yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz”

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama’da yaptıkları yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Bergama’nın “kabuk değiştirdiğini” ve yenilendiğini belirten Koştu, “Bu antik kent 3 bin yıldır burada ve her dönemden çok değerli eserler barındırmış. Bu dönemi işaretlemek için.” söz konusu.

Daha sonra Osman Nuri Ersezgin Ortaokulu’nun temel atma törenine katılan Dağ ve beraberindeki heyet, ardından Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Altyapı çalışmalarının devam ettiği Bergama Organize Sanayi Bölgesi ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi’ni (BAŞBAŞ) da ziyaret eden Dağ, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu