Haber

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak yerelden ulusala tüm basın mensuplarının basın gününü kutladı.

Önder Kaplan mesajında, basının bir şehrin ve ülkenin kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayan en değerli unsurlardan ve demokrasinin vazgeçilmez modüllerinden biri olduğunu belirterek, “Tarafsız ve özgür bir basının varlığı, güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. 24 Temmuz 1908’de Türk basınında sansürün kaldırılması, her yıl 24 Temmuz’da ‘Gazeteciler ve Basın Günü’ olarak kutlanmaktadır. önemli sosyal görev.

Başkan Kaplan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın Milletin müşterek sesidir’ sözünün toplumu aydınlatma açısından basının misyonunu en hoş şekilde anlattığını da belirterek, “Görevlerini basının mesleki unsurlarına uygun, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayın anlayışıyla icra eden gazeteciler, toplumda basına olan güveni artırmanın yanı sıra, demokratik sorumluluğa saygılı bir anlayışla, kamuoyunun yanlış bilgilendirilen kamuoyu tarafından yönlendirilmesine engel olacaktır.” Yerelden ulusala tüm basın mensuplarının ve şube çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” – AYDIN

cayiralanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu