Haber

MHP, Samsun milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Samsun İl Başkanlığı, miting ve iftar programıyla milletvekili adaylarını tanıttı.

Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdiği bir konuşma yaptı.

Başkan Kandıra yaptığı konuşmada, “Bugün siz değerli adaylarımızı terfi ettirmek için bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak gücümüzü Yaratıcımız Allah’tan ve yüce Türk milletinden alıyoruz. Yılmaz müştekiler olarak her biri birbirinden iyi- donanımlı, bilgili, vatan sevdalısı, görev verildiğinde gözümüzü kırpmayız.Davamızın meşalesini son nefesine kadar taşımakla yetinen, fedakar, sebatlı, mazlum dostlarım, kanımızın son damlasına kadar;Ülkemiz çok zor bir dönemden geçerken ciddi bir dönüm noktasının eşiğindeyiz.14 Mayıs asla öyle sıradan bir gün değildir.14 Mayıs geleceğimizi oylayacağımız gündür, var olma ya da yok olma savaşının bir versiyonu.14 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz.Mecliste adını Milliyetçi Hareket Partisi koyacağız.Samsun kurtuluş şehri olduğunu gösterdi. 104 yıl önceki aydınlanma ve aydınlanma bunu yine gösterecek” dedi.

MHP Samsun Milletvekili Adayları ile tanışma Prof. Dr. İlyas Topsakal, Abdullah Karapicak, Prof.

Konuşmaların ardından iftar saatinin gelmesiyle birlikte oruç hep açıldı. Parti yöneticileri, üyeleri ve gönül verenlerin katıldığı toplantı ve iftar programına katılım yoğun oldu. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu