Yaşam

Öğretmen ve öğrencilerin indirimli seyahat kartları, vize işlemleri devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğretmen ve öğrencilere yönelik indirimli seyahat kartları için vize işlemlerini sürdürüyor.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğretmen ve öğrencilere yönelik indirimli seyahat kartları için vize işlemlerini sürdürüyor. Vize işlemlerini tamamlamayan öğretmen ve öğrenciler indirimden yararlanamayacaktır.

 

VİZE İŞLEMLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Seyahat Kartları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen indirimli öğretmen ve öğrenci seyahat kartlarına Büyükşehir Belediyesi’nden vize uyarısı geldi. Öğretmen ve öğrencilerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği indirimden yararlanabilmeleri için indirimli seyahat kartlarını vize ettirmeleri gerekiyor.

 

DOLUM CİHAZLARINDAN

İndirimli öğretmen ve öğrenci seyahat kartlarının vize işlemleri, bakiye yükleme sırasında belge ibraz edilmeksizin il genelindeki tüm Kocaelikart otomatik dolum cihazlarından ve dolum noktalarından otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

 

ÇEVRİMİÇİ BAKİYE YÜKLEMELER İÇİN VİZE YOKTUR

Online bakiye yüklemede öğretmen ve öğrenci seyahat kartları için vize işlemi yapılamamaktadır. Kredi kartı ile bakiye yükleme yapmak isteyen öğretmen ve öğrenciler kartlarının vize işlemlerini Kocaelikart bayilerinden veya otomatik dolum cihazlarından yapabilecekler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu