Ekonomi

Pazar sonrası faaliyetler: Supermicro, F5 Networks ve diğerleri

Mesai Sonrası Hisse Hareketleri:

Super Micro Computer’ın (SMCI) hisseleri, şirketin analist tahminlerini aşan üç aylık mali sonuçlar açıklamasının ve piyasa beklentilerini aşan gelecek kazanç rehberliği sunmasının ardından %7 arttı.

F5 Networks (FFIV) hisseleri, hem gelir hem de kazanç açısından analist tahminlerini aşan mali performansın açıklanmasının ardından %6,8 arttı. Şirket geleceğe yönelik karışık kar beklentileri sunarken, uygulama hizmetleri ve güvenlik analitiğine yönelik talepte istikrar işaretleri kaydetti.

BigCommerce (BIGC) hisseleri, şirketin mali sonuçlarının daha önce belirtilen gelir ve GAAP dışı işletme geliri tahminlerinin üst sınırlarını aşmasının beklendiğini açıklamasının ardından %9 arttı.

Sanmina (SANM) hisseleri, şirketin hem gelir hem de kâr açısından analist tahminlerini aşan mali sonuçlar açıklamasının ve gelecekteki kazançlar için güçlü bir rehberlik sağlamasının ardından %14 arttı.

Arcus Biosciences, Inc. (RCUS) hisseleri, Gilead Sciences, Inc. (Nasdaq:GILD) ile güncellenmiş bir işbirliği anlaşmasının ve Gilead’in Arcus isim hisselerine 320 milyon dolarlık başka bir sermaye yatırımının duyurulmasının ardından %20 arttı. Hisse başına fiyat 21$. Özsermaye yatırımı ve güncellenen işbirliği anlaşmasının, şirketlerin çeşitli tıbbi endikasyonlarda ortak ilaç geliştirme programlarının geliştirilmesini hızlandırması bekleniyor.

kaydeden Louis Juricic

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

pervari-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu