Yaşam

Saksonya Prensesi Playboy dergisine poz veren ilk aristokrat oldu

Tam adı Xenia Florence Gabriela Sophie Iris olan Saksonya Prensesi, yetişkinlere yönelik Playboy dergisine poz verdi. Prensesin dergiye verdiği poz Almanya’da gündem oldu.

Saksonya’nın son hükümdarı III. Friedrich’in soyundan gelen Prenses, ailesinin pozlarını onaylamayacağını ancak tolere edebildiklerini söyledi. En azından Saksonya’nın son kralı olan büyükbabası Friedrich August III’ün son fotoğraf çekimini ‘onaylayacağından’ emin olduğunu söyledi.

‘KRAL FRIEDRICH III BU POZLARI ONAYLADI’

Iris, “Bana Kral III. Friedrich’in çok esprili ve sevgi dolu bir insan olduğu söylendi. Bu yüzden bu pozları onaylardı. Onunla özel bir bağ hissediyorum” dedi. Ancak ailesinin bu pozları onaylamayacağını öne süren İris, “Bu dergiyi alacaklarını sanmıyorum. Ama en azından buna tahammül ederler.”

Prenses dergiye unvanı nedeniyle ‘tüm gün boyunca önyargılarla mücadele ettiğini’ söyledi. Prenses, “Birini memnun etmek için her zaman trendleri takip etmenize veya estetik ameliyat olmanıza gerek yok. Bende çatlaklar var ve bunları göstermekten gurur duyuyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ)

kavak-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu