Haber

Taha Duymaz’ın Instagram hesabı paylaşıldı! Abisi hesabın aktif kalacağını açıkladı..

Hatay’da sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara yol açan deprem felaketinin ardından hayatını kaybetti.

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Taha Duymaz’ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

Taha Duymaz’ın Instagram hesabı bugün paylaşıldı. Taha Duymaz’ın kardeşi Emre Duymaz, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Emre Duymaz şu sözleri paylaştı;

“Merhaba arkadaşlar. Ben Emre, ben Taha’nın kardeşiyim. Biliyorsunuz Taha’yı, Melek’i, Umut’u, teyzemi ve amcamı kaybettik. Bizim için çok zor bir durum. Ailemizden 5 kişi kayıp. bu durumu yaşamayan bilemez.Hatay’da gördüklerimiz korkunçtu.

İnsanlık çok zor durumdaydı. Pek çok insanın muhtemelen hoş hayatları, yaşanacak hayalleri vardı. O gün hepsi enkazın altına gömüldü. Ömrümüz bir ömür olacak ve elimizden geldiğince Taha kardeşimin hatıralarını yaşatacağız. Ailemizde sosyal medya hesapları aktif kalacaktır.

Taha yoktan doğan bir çocuktu. Olgu oldu, oldu, öldü, yine oldu. Sadece prim için enkaz altında kalan bu çocuktan faydalananlar oldu. Bu şeytani insanların bu kadar alçalacağını bilmiyorduk. Ateş düştüğü yeri yakar çok doğru bir söz çünkü biliyorum ki insanlık dışı davranışlar seni bu durumda bile adaletli yapar bu çocuk. Ama diyeceğim şu ki, ben herkesi Allah’a havale ediyorum. Herkes bir gün kendi hayatını yaşayacak. Keşke bu yazıyı burada paylaşmasaydım.

Allah hepimize sabır versin, kaybettiklerimize rahmet eylesin, Rabbim onu ​​şehadet mertebesine kabul etsin.

Czn Burak’a teşekkürler

Taha Duymaz’ın abisi Czn Burak’a teşekkürlerini Instagram paylaşımıyla iletti.

İşte o yazı..

haberosmaneli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu