Haber

Trump’ın yeni kitabı çok satanlar listesine girdi

dijital kitapçı Amazon, koz‘ nin yeni kitabı ilk gün ön siparişle satışa çıktığı gün çok satanlar arasında büyük ilgi görüyor. En çok satan kitaplisteye aldım.

Amazon’da 99 dolara satışa çıkan eski Lider’in anı kitabında Kraliçe II. Elizabeth, Kral Charles, Oprah Winfrey ve Michael Jackson gibi birçok ünlünün el yazısıyla gönderdiği mektupların yer aldığı paylaşıldı.

Kitapla ilgili bilgilerin yer aldığı Amazon sayfasında, “Trump’a Mektuplar, Başkan Trump ile Amerika Birleşik Devletleri’ni ve dünyayı şekillendiren sayısız dünya lideri, ünlü, atlet ve iş lideri arasındaki inanılmaz özel yazışma koleksiyonunun bir parçasını ortaya koyuyor.”terimler yer aldı.

kitabın yayıncısı Kazanan Takım Yayıncılığısayfasında ise “Başkan Richard Nixon’dan Prenses Diana’ya ve Hillary Clinton’dan Lider Kim Jong Un’a, hiçbir kitap tarihe ‘Trump’a Mektuplar’dan daha iyi bir bakış sunamaz!”kelimeler yer aldı.

Yayınevi, eski ABD Başkanı’nın görevden ayrıldıktan sonra yazdığı ikinci kitapta her harfi özenle seçip yorumladığını kaydetti.

Yayıncının sipariş sayfası Trump’ın son kitabının imzalı versiyonurahibe 399 $ içinsatışta olduğu ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu