Haber

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan gazetecilerin tutuklanmasına tepki gösterdi

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, çok sayıda gazetecinin ‘mülteci karşıtı’ haberler nedeniyle tutuklanmasına tepki gösterdi. Aslan, “Zafer Partisi’nin yükselişini engellemek için FETÖ taktiği ve Ergenekon kumpasıyla yapılan operasyonlar sonuçsuz kalacaktır.”

Gazetecilere ve sosyal medya kullanıcılarına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Esmaül Hüsna Aslan, bugün yaptığı açıklamayla söz konusu operasyonlara tepki gösterdi. “Tek suçları ülkesi için endişelenmek olan insanları, yalan bahanelerle günlerce polis nezaretinde tutarak, işkence yaparak tutukluyorsunuz” diyen Aslan, şöyle konuştu:

“Operasyonlar kapsamında aralarında Türk milliyetçisi Serkan Kafkas’ın da bulunduğu 4 kişi daha tutuklandı.

Adalet, insanları hapishanelere göndererek tutuklama yargılaması değildir. Küçük çocuklarımız şu anda sırf gazetecilik faaliyetlerine devam ettikleri için cezaevindeler. ve bu arkadaşlarımız tecrit altındalar. Bu ne anlama gelir? Süha Çardaklı’nın sağlık hizmetlerinden yararlanması engelleniyor. Süha Çardaklı böbrek iltihabı riski taşıyor.

“ÖCALAN KEYFİNİ ÇIKARIRKEN…”

Terör lideri Öcalan keyiflerine devam ederken bu ülkenin öz evlatlarına üvey evlat muamelesi yapılıyor.

Başka bir bahis; Batuhan Çolak ve Süha Çardaklı’nın saçları 3 numaraya kesildi. Bunun nedeni nedir? Tam izolasyon altında psikolojik baskı mı var? Bu çocuklar terörist mi? Terör eylemine mi yakalandı?

Bu gençlerin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları nedeniyle, 6699 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda düzenlenen ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ ve ‘halkı yanıltıcı bilgi vermek’ suçlarından soruşturma başlatıldı. 5237.

“ÜLKEMİZİ İKİYE BÖRENLERİ BİLİYORUZ”

Halkı açıkça kin ve düşmanlığa kışkırtan kimdir? Bunun ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Camileri miting meydanına çeviren, koltuk uğruna millete hakaret edenleri hepimiz biliyoruz. Ülkeyi ikiye bölenleri hepimiz çok iyi biliyoruz.

Kim kamuoyuna yanıltıcı bilgi yayıyor? Bunun cevabını da biliyoruz. İşsizlik rakamları, enflasyon, satın alma gücü, finansal zorluklar… Bu verilerin gerçekliğine kim inanıyor? Bu bilgiyi kimin ifşa ettiğini ve kimin ifşa ettiğini de biliyoruz.

“ERGENEKON Kumpası GİBİ OPERASYONLAR SONUÇSUZ KALACAK”

Zafer Partisi’nin yükselişini engellemek için FETÖ taktiği ve Ergenekon kumpasıyla yürütülen operasyonlar sonuçsuz kalacak. Tek suçu ülkesi için endişelenmek olan insanları, uydurma bahanelerle günlerce gözaltında tutarak, işkence yaparak tutukluyorsunuz. Türk milleti ve devleti Ergenekon’dan çıktığı gibi bu kumpastan da çıkacaktır.

Zafer Partisi, Türk milletinin haklarını kararlılıkla savunmaya devam edecektir. Atatürk’ün izinde ailemizi ve vatanımızı savunacağız.

Bu ülkenin şu anda cezaevinde bulunan gerçek çocukları; Sizi yakından tanımasak da ne kadar vatansever bir Türk milliyetçisi olduğunuzu hepimiz biliyoruz.”

Vatandaşlara seslenerek, “Şimdi Türk milletini sevenlere ve gazetecilere sesleniyorum. Biz de Zafer Partisi olarak bu başlangıcı yapıyoruz. Hepinizi bu duruma direnmeye ve bu dostlarımıza destek olmaya davet ediyorum. mektuplar… Furkan, Batuhan, Süha, Eray, Ramin ve Serkan… Yalnız değilsin.” Esmaül Hüsna Aslan sözlerini şöyle tamamladı:

“Büyük Türk milleti, desteğinizle onlara yalnız olmadıklarını gösterin. Bu tecrit son bulsun, gazetecilerimiz işlerinin başına dönsün ve gerçekleri göstermeye devam etsin. Biz kimseden korkmuyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu