Haber

Bigadiç Belediyesi Gençlere Ücretsiz Yüzme Eğitimi Veriyor

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde belediye, açık ve kapalı olimpik yüzme havuzlarında gençlere eğitim veriyor.

Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu önderliğinde başlatılan çalışmalar kapsamında hizmete açıldı.

Avcı, gençlik merkezindeki havuzun açılışında yaptığı konuşmada, “Yüzmeyi bilmeyen insan olmayalım.” 1071 dönümlük Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Hisarköy Termal Tesisleri’ndeki kapalı ve açık yüzme havuzlarını, ardından yarı olimpik açık yüzme havuzunu halkın hizmetine sunduklarını ifade etti.

Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’ndeki Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu çocukların ve halkın hizmetine sunarak projelerini büyüttüklerini vurgulayan Avcu, “Havuzlarımız gençlere ücretsiz yüzme dersi veriyor. ve hijyenik koşullarda, uzman eğitmenler eşliğinde, gençlerimizin sosyal hayata katılmalarını sağlamak. sporTürk sporu ve gençlerimizin branşlarını geniş kitlelere yayması, çocuklara ve gençlere sporu sevdirmesi ve onları sporla tanıştırması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yüzme müsabakaları eşliğinde düzenlenen programa Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bekdüz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Bekdüz katıldı. eğitmenler ve cankurtaran. Bayram Şen Yavuz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tezcan Koç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile çok sayıda kişi katıldı.

boztepehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu