Sağlık

Afyonkarahisar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Fareler Görüldü!

Afyonkarahisar’ın tek eğitim ve araştırma hastanesi olarak hizmet veren AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ndeki hasta odasında fareler görüldü.

Afyonkarahisar’ın tek eğitim ve araştırma hastanesi olarak hizmet veren AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ndeki hasta odasında fareler görüldü.

Konuya ilişkin hastane yönetiminden şu açıklama yapıldı: “Hastanemiz hakkında yayımlanan bir haberle ilgili açıklama yapılması gerekli görüldü. Afyonkarahisar’ın tek eğitim ve araştırma hastanesi olarak hizmet veren AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde, kliniklerimizde günübirlik hastaların yanı sıra hasta ve hasta yakınlarına da maksimum gayretle sağlık hizmeti verilmekte, her türlü görüş ve öneriler titizlikle değerlendirilmektedir. Hizmetlerimizin kalitesini arttırmak amacıyla. Bir hasta yakınının, hasta odasındaki buzdolabında haşere bulunduğunu bildirmesi üzerine çalışanımız, buzdolabındaki meyve poşetinde haşere olduğunu tespit ederek gerekli aksiyonları hemen aldı. Tesisimizde haşere ve kemirgenlerle mücadele konusunda her yıl yetkili firmalarla anlaşma yapılmakta ve çalışanlarımızın gözetiminde sistematik aralıklarla önleyici çalışmalar yapılmaktadır. Zararlı veya kemirgen görülmesi halinde derhal gerekli tedbirler alınarak ilave ilaçlama yapılır. Haberlerde yer alan olayın ardından anında müdahale edilerek yeniden ilaçlama yapıldı. Hastane yönetimi olarak sağlık tesislerinin tüm vatandaşlarımızın en kaliteli hizmeti alması gereken kurumlar olduğu bilinciyle çalışıyoruz. İletişim kanalları her zaman herkese açık olan, her türlü görüş ve teklifleri değerlendirerek hizmet kalitesini arttırdığımız hastanemizin, Afyonkarahisar ve bölgemizde ihtiyaç duyulan kaliteli sağlık hizmetlerini artan bir hızla sunmaya devam edeceğini bilmenizi isteriz. yeni yatırımları ve iyileştirme çalışmalarıyla” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu